Ko smo mi

Od osnivanja ulagali smo u naš tim stručnjaka koje danas odlikuje značajno iskustvo i vrhunske reference u oblasti razvoja projekata i primene mera energetske efikasnosti (EE) i obnovljivih izvora energije (OIE) u regionu Balkana. Naših 15 inženjera pružili su podršku, zasnovanu na najboljim primerima iz svetske prakse, brojnim domaćim i stranim firmama u oblasti razvoja projekata, izgrade tehničko-projektne dokumentacije i inženjerskih usluga.

Čime se bavimo

Uvek je najbolje kad se oslonite na znanje stečeno višegodišnjim radom. Upravo takvim iskustvom raspolažu CEEFOR-ovi stručnjaci u sledećim oblastima:

  • Energetska efikasnost
  • Optimizacija procesa i energetska uporedna statistika
  • Izrada svih vrsta projekata, studija, elaborate, “technical due diligence” izveštaja, tehno-ekonomskih analiza energetskih postrojenja, primena obnovljivih izvora energije i kogeneracionh postrojenja
  • Energetski auditi, analize i studije o uvođenju mera energetske efikasnosti u sektorima potrošnje finalne energije
  • Uvođenje hibridnih sistema kojim se paralelno povezuju objekat i potrošač u objektu sa solarnom elektranom i punjačem za elektromobile.
  • Tehnička podrška investitorima i bankama, kao i tehnička podrška za uspostavljanje i plasman namenskih kreditnih linije za EE/OIE.

Zašto baš mi

Zato što tamo gde vi vidite samo podatke, mi vidimo priliku za uštedu energije i smanjenje troškova, kao i emisije štetnih gasova.

Naša odgovornost

CEEFOR je osnivač poslovnog portala energetskiportal.rs na kom se svakodnevno objavljuju informacije neophodne investitorima u projekte obnovljivih izvora energije i unapređenja energetske efikasnosti, kao i široj javnosti radi podizanja svesti o značaju proizvodnje “čiste” energije, energetske uštede i održivog razvoja.

Pogledajte primere naših reprezentativnih projekata na polju primene energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Projekti

Partneri